Via Vai er et af verdens mest stilfulde brands, der særligt indenfor sneakers og støvler har en sikker plads i mange pigers hjerter.

Med visioner om at skabe kreative designs produceret under bæredygtige forhold er Via Vai et mærke for alle smarte piger – uanset din stil kan du uomtvisteligt finde Via Vai sneakers eller støvler, der passer perfekt.

Historien bag mærket er meget speciel, da Via Vai oprindeligt blev til i Italien. Mærket var resultatet af et samarbejde imellem Ruud Pessers tidligere arbejde i Italien.

Virksomheden blev grundlagt i 1992, og har nu mere end tyve ansatte i Holland alene.

En kærlighed til Italien, og taknemmelighed for italiensk design og en passion for sko er noget, som grundlæggeren af Via Vai Shoes, Ruud Pessers, altid havde.

Efter at han havde boet i Italien i flere år og har arbejdet for et skomærke, besluttede han at tage de modige skridt og bruge sin viden og ekspertise til at starte sit eget brand.

Som tidligere nævnt, blev hans drøm til virklighed i 1992 og Via Vai Shoes opstod. Gennem årene er Via Vai Shoes vokset til et mærke, der kan findes i mange kvinders garderobe.

Via Vai Sneakers populære i Danmark

I dag har Via Vai stort set ligelig fokus på støvler og sneakers.

I sidstnævnte finder man de populære sneakers, som mærket også er særdeles kendt for.

Via Vai sneakers er på mange måder unikke og stilfulde – den karakteristiske puma der krydrer siden af alle skoene skaber associationer til høj kvalitet og lækkert håndværk.

Det er hvad man kan forvente af dem, som dog også tillægger design stor værdi.

At Via Vai blev en stor del af særligt mode-verden er ingen tilfældighed; Ruud Pessers har således altid næret et kærlighedsforhold til tidens mode.

Via Vai har formået at være meget innovative på området, eftersom man blandt andet var de første til at lancere sneakers med højere sål.

Skil dig ud med et trendy look

Via Vai sneakers og sko sørger for et trendy look, uden du dog går på kompromis med kvaliteten.

Ruud Pessers er hollænder, hvorfor man altid kan forvente høj kvalitet og en behagelig sko, som ikke giver ømme fødder, trods længere gå- eller løbeturer.

Dette er en stor fordel, da mange døjer med vabler og andet, hvis de skal gå længere ture i deres sneakers – det undgår du fuldstændig med Via Vai som du kan se her.

Komforten er i top, og det samme kan man sige om designet. Som sagt pryder den karakteristiske alle skoene, som fås i et væld af farver og størrelser. Der er helt sikkert noget for enhver smag i det støt stigende produktsortiment!

Via Vai sneakers kan desuden bruges til alle begivenheder – både formelle og uformelle. Hvis du skal på arbejde går skoene perfekt til et par jeans eller en moderne nederdel, imens du også får glæde af skoene, hvis du skal til fest eller på café med veninderne.

Se dig omkring i det store Via Vai sortiment; der er uden tvivl noget du kan lide, uanset hvilken stil du er på jagt efter.