Efteråret har sneget sig ind på os, og det betyder, at det endnu en gang er ved at være tid til at finde de varme trøjer frem. Her får du derfor 5 tips til, hvordan du klæder dig godt og stilrent på til efteråret.

1) Invester i lange støvler

Lange støvler er fuldkommen uundværlige henover efteråret. De er perfekte på de regnfulde dage, og når du køber nogle i ordentlig kvalitet, kan de desuden give dig lige nøjagtig den lille smule ekstra varme, du har brug for efter en lang sommer. Læder eller ruskind går man aldrig galt i byen med, og så kan de bruges sæson efter sæson.

2) Leg med materialer

Fordi man stadig godt kan møde lune dage om efteråret, er dette den perfekte tid til at tage mange forskellige lag på. Det giver den optimale mulighed for at tage tøj af og på i løbet af dagen, afhængigt af hvordan vejret arter sig. Derfor er efteråret også perfekt til leg med forskellige materialer.

3) Hold dig til efterårsfarver

Vil du være helt klar til efteråret, skal du satse på skønne, dybe naturfarver. Der er bare noget helt særligt over brunlige og rødlige nuancer, som matcher naturen omkring én, og derfor kan du umuligt gå galt i byen, hvis du vælger lige netop efterårsfarver til din efterårsgarderobe.

4) Køb fine striktrøjer

Når temperaturen daler, er det ikke til at komme uden om de lækre og varme striktrøjer. Mange har imidlertid en følelse af, at de ikke kan være stilsikre i en striktrøje, og det er langt fra rigtigt. For eksempel er Stine Goya kommet med nogle virkelig solide bud på striktrøjer, som både giver dig al den varme, du har brug for, og som samtidig er virkelig fine.

5) Suppler med smykker

Når man skal til at klæde sig på i store, tykke trøjer, lange bukser og halstørklæder, kan man godt føle, at man mister lidt af sin personlige stil. Sådan behøver det dog heldigvis ikke at være, for hvis du eksempelvis fokuserer mere på dine smykker og andre accessoires, kan du stadig se toplækker ud og samtidig kunne holde varmen. Det ene behøver bestemt ikke at udelukke det andet.

Her fik du lidt forskellige tips til din efterårsstil, og med dem kan du forhåbentlig holde varmen og samtidig føle, at du ligner en million og ikke er gået på kompromis med din personlige stil.