Er du også en af de kvinder, der bare ikke kan få nok tøj i klædeskabet, og sætter du stor pris på kvalitetstøj, så er Day Birger et Mikkelsen helt klart et mærke, der er værd at kigge nærmere på. Day Birger et Mikkelsen har deres hovedsæde i København. Keld Mikkelsen grundlagde Day Birger et Mikkelsen tilbage i 1997, og siden er det gået fremad med tøjmærket, som også kan købes udenfor Danmark.

Day Birger et Mikkelsen til kvinder, er tøj i et design, som de fleste kan forelske sig i. Day Birger et Mikkelsen til kvinder er tøj af god kvalitet. Keld Mikkelsens tanke bag firmaet var, at han ville skabe et tøjmærke, hvor formålet ikke var at lave billigt tøj, men derimod lave tøj af gode stoffer med fokus på detaljerne. Hans formål var, at bringe glamour i hverdagen i form af tøj i en stil, som er både boheme og moderne.

Day Birger et Mikkelsen online

Når du skal købe Day Birger et Mikkelsen til kvinder, er der forskellige muligheder at vælge imellem. Du kan vælge at gå i en butik og købe Day Birger et Mikkelsen til kvinder, her er der forskellige muligheder som f.eks. Magasin, Illum med mere. Er du mere til nethandel, så kan du også handle Day Birger et Mikkelsen online. Når du handler Day Birger et Mikkelsen online kan du vælge imellem de fleste designs, og få et overblik over, hvad du gerne vil have.

Mangler du en pæn kjole, til hverdag eller til den næste fest du skal til, så kan det være en god idé at kigge på nogle af kjolerne fra Day Birger et Mikkelsen til kvinder. Der er mange forskellige designs at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde noget, der passer dig. Day Birger et Mikkelsen kjoler er i et unikt design, og der er kjoler både til hverdag og fest. Kjolerne kan dresses up med accesories og et par høje hæle samtidig med, at de kan dresses ned med et par bukser, et par flade sko eller andet mere afslappet.

Day Birger et Mikkelsen til kvinder rammer alle aldersgrupper, både unge og gamle. Den gode kvalitet og det at tøjet kan bruges både til hverdag og til fest gør, at det er alsidigt og let at matche med et par bukser eller en trøje. Tøjets gode egenskaber gør det svært ikke at forelske sig i de forskellige designs, og Day Birger et Mikkelsen formår at skabe glamour i mange kvinders hverdag.