Tøjet skal altid sidde godt og altid være dejligt at have på. Samtidig skal man også se hamrende godt ud. Det er de faktorer, vi kvinder kan lide.

Det hele skal helst gå op i en højere enhed, når vi styler os selv op i et lækkert outfit. Dette er lige præcis, hvad det moderigtige brand Mos Mosh formår at gøre. Brandet har nemlig en passioneret tilgang til mode, hvor pasform og smagfuldt design er i højsædet, og hvor intet bliver overladt til tilfældighederne.

Mos Mosh er et dansk brand, der stadig er forholdsvis ungt. Den første kollektion udkom i 2010, og var baseret på de populære Mos Mosh jeans og bukser i lækre materialer. Allerede i den første kollektion var det tydeligt at se den linje, Mos Mosh har valgt at føre.

Brandet voksede hurtigt og blev anerkendt for sit unikke sortiment af modetøj. Tøjet blev hurtigt en del af mange stilbevidste kvinders garderobe både i Danmark, men så sandelig også i udlandet.

 

Lækre kollektioner med sans for detaljen

Manden bag modefirmaet Mos Mosh, Kim Hyldahl, har mange års erfaring inden for modebranchen og med inspiration fra de kvinder han omgås med i sin sin hverdag, får han ideerne til de nye kollektioner.

En essentiel ting ved Mos Mosh er de detaljerige designs. Detaljerne er noget af det, som får det danske brand til at skille sig positivt ud fra mængden, og derfor vi elsker det. Den passion der driver Mos Mosh, er til at fornemme, når man står med et stykke tøj fra dette mærke.

Det er gennemført design, som man vil elske at have på.

Jeans med flotte detaljer og god pasform samt det skræddersyede look til de kvindelige jakkesætsbukser og tilhørende blazerjakke er noget af det Mos Mosh virkelig har styr på.

Selvom Mos Mosh startede ud med jeans og bukser, er det ikke fordi de halter i deres designs af det efterkommende tøj. Både tees, bluser, kjoler og et godt udvalg af jakker udstråler alt sammen den kvalitet som mærket kendetegnes af.  Mos Mosh er derfor glade for at kunne tilbyde at det største udvalg af Mos Mosh jeans hos Chopin. Chopin har samtidig hele udvalget af vores Tilda shirt som ses her på billedet til højre.

 

Kvalitetstøj til enhver begivenhed

Man ser enormt skarp ud i sit outfit, når tøjet kommer fra dette unikke brand. Ikke nok med det, så er tøjet samtidigt meget behageligt at have på grundet den perfekte pasform. Der gås nemlig ikke på kompromis med komfort blot, fordi man skal se lækker ud – disse to ting går hånd i hånd, når Mos Mosh står for designet.

Her hos Chopin har vi et godt udvalg af Mos Moshs lækre items. Du kan finde noget til det fleste begivenheder både til hverdag og fest.

Specielt tøj til når du skal gøre lidt ekstra ud af dig selv og se elegant ud enten på jobbet eller til en særlig anledning. Eller bare have et par fede jeans på til en casual t-shirt. Tag et kig i vores udvalgte varer fra det spændende brand, og find det du mangler til din garderobe.