Vil du gerne skille dig ud fra mængden og bo som ingen andre bor? En god måde at skille sig ud på og får en anderledes indretning i boligen er at lave tingene selv. Kast dig ud i masser af gør det selv projekter, DIY, og få noget som ingen andre har. Det kan være at du altid har drømt om en indbygget snedker reol. Lav den selv og få det præcis som du selv ønsker.

Din bolig får personlighed når man kan mærke at der er lagt liv og sjæl i indretningen – at det er fyldt med hjerterum. Små ting som også kan tilføje lidt personlighed til indretningen og fortæller noget om hvem der bor der er hjemmelavet kunst.

Det kan være tegninger eller skulpturer som børnene har lavet i skolen eller noget du selv har lavet som du synes kunne være fint at få op at hænge. På den måde bliver din bolig speciel og siger noget om hvem der bor der.

 

Et nyt syn på arvestykker i boligen

En anden måde at skabe personlighed i indretningen er at omgive sig med ting, der betyder noget. Arvestykker og souvenirs fra forskellige ferier. Arvestykker kommer bedst til sin ret hvis de får lov at få den plads de fortjener. For eksempel kommer gamle porcelænsfigurer og keramik rigtig godt til sin ret, når de bliver blandet med nyere ting.

Det skaber en kontrast mellem det nye og det gamle og giver et friskt og nostalgisk udtryk. Det kan især være en fordel at inkorporere arvestykker ind i mindre stillebens.

På den måde stjæler de ikke fokus fra indretningen, men tilføjer i stedet boligen liv og sjæl. Det er også en god idé nøje at overveje hvad der skal kombineres med ens arvestykker eller souvenirs, hvis man ønsker at opretholde et stilet udtryk og derved undgå at boligen bliver et stort rod af mange ting fra mange steder.

Find en rød tråd i farver og ting du godt kan lide og brug det til at komplimentere dine arvestykker, for at skabe et sammenhængende look i boligen.