Hvis der er noget, der er originalt og klassisk så er det da i den grad den gode gamle skuldertaske. En hel masse producenter og forhandlere har igennem de sidste mange år haft et afgørende præg på skuldertaske-moden.

For bare at nævne et par stykker, så spiller Adidas, Lacoste, Hummel, Nike, Fred Perry og Calvin Klein en afgørende rolle for, hvordan de den ellers helt ens model af taske er dekoreret og designet.

Skuldertasken bliver primært brugt som skoletaske eller sportstaske, hvilket nok skyldes, at det ville være forkert at sige, at den var yndig og festlig.

Derfor må man altså ud og finde sig en lidt anden model eller form for taske, hvis man skal bruge en taske til at have med i byen og lignende, for det egner skuldertasken sig altså ikke til.

Den perfekte skoletaske

Men den er derimod den perfekte skoletaske.

Den originale og klassiske skuldertaske har lige den helt rigtige størrelse til skolebrug. Der kan lige være en laptop i, samt et par bøger, en madpakke og et penalhus.

Mere er der så dog heller ikke plads til, men mere er jo heller ikke en nødvendighed. Jeg er selv en glad ejer af en Depeche skuldertaske, som jeg fik i julegave i år. Den er totalt gul og har et lille sort Depeche-logo på indersiden af tasken.

Jeg er superglad for den, og det hænger nok også sammen med, at den har det der ultra-pigede-look, som jeg bare elsker og på ingen måde kan stå for eller holde mig fra.

Thumbs up for unisex

Det fede ved denne Depeche taske, som skuldertasken er, er nok også, at udvalget er stort, og det kan vi jo godt lide. Jeg kan personligt rigtig godt lide det!

Hvis tasken kun henvendte sig til enten mænd eller kvinder, så var der jo ikke lige så mange tasker at vælge imellem, men når den er unisex, så er der jo dobbelt op af skuldertasker, og det er vanvittig go’ stil og dem, der har fundet på det. Thumbs up!

Det, at skuldertaskerne så bliver designet i forskellige farver, mønstrer og lignende gør jo så selvfølgelig at nogle peger i retningen af enten kvinder eller mænd.

Dett troede jeg jo så også var tilfældet med min pink skuldertaske, lige indtil jeg for nogle uger siden fik øje på en fyr i starten af tyverne, som havde lige præcis den skuldertaske og bælte.

Der fik jeg bare bekræftet en gang for alle, at skuldertasken er den ultimative unisex-taske.